Onze reis door Zuid- Oost Azië.
Ingediend op woensdag 10 oktober 2012 om 18:31 uur door Henk Otter
Vandaag zijn we in het centum geweest, in de Siam en de Indische wijk, de Chinese wijk was ons te druk,alles staat er op elkaar gepropt en daar tussen door moet je proberen in de mensenmassa een weg te vinden.
In de andere wijken kun je gewoon je rustig bewegen,Op straat zie je veel kraampjes met warm eten waar je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat eten kunt kopen.
Daarnaast veel kleding en alles wat je bij ons ook op de markt ziet alleen dan in mega hoeveelheden.
Stoffen zie je ook heel veel,mensen maken vaak nog een eigen kleding. Het leven speelt zich geheel af op straat. In een stad als Bangkok met 14 miljoen inwoners zie je bijna geen supermarkten.

Voor we naar het centrum gingen zijn we met Charlie onze tuk-tuk chauffeur naar een kleermaker geweest.
We hebben daar op maat kleding besteld die ze 's avonds tegen zes uur zouden brengen, tegen acht uur was het er nog niet dus je begrijpt wel dat we begonnen te twijfelen of dat wel goed komt, tegen acht uur maar eens gebeld.
Het was onderweg en voor negenen zou het er zijn, het werd half tien,maar gelukkig was het er.

's middags zijn we vanwege de hectiek het Lumpini gaan opzoeken, het was erg warm en er waren veel joggers die tot onze verbazing vaak in een lange broek en een jasje liepen. Ik moet er niet aandenken zeg.
Wij hebben lekker op een bankje gezeten,we zagen vlak bij ons een boomhagedis uit de boom komen en naar de vijver lopen. kijk maar even bij de foto's.
Wij eten vaak twee keer warm 's middags en 's avonds eet iedereen warm rijst natuurlijk met groente en/of vlees